Menu
Gildia Pióra na Patronite

Między nocą a dniem

Wyznawcy reinkarnacji ścierają krew z sufitu po zabitych komarach.
Pielęgniarki dorabiają rozbierając się przed innymi i nie są już takie niewinne.
Mordercy utulają do snu swoje dzieci.
Romeo wyciąga prezerwatywę i niszczy swą miłość.
Nie wszystko co czarne jest czarne,
a białe nie lśni czystością.
Życie jest niczym rozszczepiony strumyk,
w którym jedna część płynie w górę, a druga w dół.

3279 wyświetleń
44 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!