Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myśląc co mam.

Wyszedłem na brzeg,spojrzałem w niebo...
spojrzałem w fale myśląc co mam...
chyba nic oprócz tego...
starego zdjęcia gdzieś tam...

Jeden krok w przód,drugi w tył...
który właściwy już nie wiem sam...
jeden i drugi zamieni w pył..
serce bo rozum to nie mój pan...

Pierwszy krok w nicość...
drugi...już wiesz...
innym została dla mnie już litość...
a mi...te zdjęcie...Twoje...tam gdzieś...

529 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!