Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

daleko stąd

wysoko ponad głowami katedr
dla ciebie zaszło słońce

- we mnie zapadł zmrok

sól twojego smutku czuję na języku

Przyjacielu

3106 wyświetleń
9 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!