Menu
Gildia Pióra na Patronite

wyrzuciłeś na śmietnik
moje serce w kształcie szczęścia

zdeptałeś motyle i gwiazdy

wypchnąłeś duszę przez okno
przytrzasnąłeś mi drzwiami skrzydła

myliłam się

w twoich oczach nigdy nie mieścił się najpiękniejszy sen o miłości
wspólny ciepły kąt
ani błękit nieba

13 823 wyświetlenia
144 teksty
14 obserwujących
  • Malusia_035

    9 December 2015, 09:08

    wylany smutek ,ale pięknie ubrane słowa :)

    pozdrawiam Cieplutko :))

  • PainWithoutLove

    7 December 2015, 18:46

    Dziękuję mill :))

  • mill

    6 December 2015, 19:47

    ...fajny jak każdy ;)...

  • PainWithoutLove

    6 December 2015, 14:51

    Mirku, Krysiu.. dziękuję za odwiedziny :)
    Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia :)

  • fyrfle

    5 December 2015, 19:11

    Strasznie smutny.

  • krysta

    5 December 2015, 17:11

    wzruszający a zarazem piękny...
    pozdrawiam.

    :)