Menu
Gildia Pióra na Patronite

W Imię Miłości

Wyrzekam się ciebie w imię miłości,
ty diable przeklęty, zwodniczy i nędzny
i wszystkich wyznawców się twoich wyrzekam
co dusze sprzedali dla twoich pieniędzy.

Wyrzekam się fałszu, obłudy i pychy
i braku szacunku dla życia świętości
i tych którzy krzywdzą i niszczą bez serca
niewinność i piękno tak źle, bez litości.

Wyrzekam się ścierwa, co krzywdzić chce tylko
i strach budzić w ludziach mianując się Bogiem
i woli co świata zarazą jest wszelką ...
złej, podłej, ohydnej, nikczemnej i wrogiej.

Wyrzekam się chamstwa, głupoty i chłamu
i kłamstw co ma dureń za wszelkie świętości
i wszelkiej religii a zwłaszcza islamu,
bo wszystko to warte jest mniej od miłości.

71 143 wyświetlenia
1139 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!