Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Kłębek uczuć i emocji

Teksty z obrazami - Kłębek uczuć i emocji - motylek96
Kłębek uczuć i emocji - motylek96

Wyrośliśmy z siebie
(Jak dziecko z ulubionego sweterka)
Stanie blisko stało się niewygodne

Przeciągamy po sobie wzrokiem
nie każdy poranek niesie wytchnienie.
Gdy w zacisnietych dłoniach
wije się strach.

Oczy serca nie zdradzą, raczej utrzymają
emocje na wodzy, gdy burzy się krew,
Rozrywając tętnice.

https://youtu.be/Qq5djQ5Nviw

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących