Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ogrom...

Wyprzedzasz gestem
nieposkromione myśli
aby powiedzieć prawdę
na temat trwania stanu

Już od paru dobrych lat
gdzie nie byłeś w stanie
unieść ogromu uczucia
który los porzucił u stóp

Opieram się bez skutku
tej piękniej treści pragnąc
połączyć językiem serca
czekające przeznaczenie...

24.04.2014

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    25 April 2014, 17:14

    Dziękuje Wam Dziewczyny ;)

  • Janya

    24 April 2014, 20:24

    Słonko jak ja lubie czytać ciebie taką;))
    pozdrowienia kochana;))

  • Czinka

    24 April 2014, 18:43

    Ogrom uczucia w wierszu
    pozdrawiam Aniu