Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

wyprowadź proszę
moje myśli na spacer

w wyobraźni mojej
jest takie wielkie pole

marzenia tam się pasą
pragnienia jak gwiazdy świecą

złap moje myśli za rękę
przy tobie są bezpieczne

stawiaj kroki
w rytmie ich oddechów

spójrz im czasem w oczy
niech naiwnie wierzą

że to tylko spacer
a nie pożegnanie

6330 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
  • obca...**

    8 March 2012, 20:27

    "wyprowadź proszę
    moje myśli na spacer"
    Ślicznie !

  • sprajtka

    8 March 2012, 17:29

    super...

  • Seneka 18

    8 March 2012, 16:29

    Bardzo ładnie piszesz...