Menu
Gildia Pióra na Patronite

Medialni

Wyprostowany idzie,anioł ciemności
coraz śmielej podstępem świadomości
Oczy zamyka światłem przyszłości
powoli otwiera wrota nicości

Przepaścią wszystkie informacje
kołaczą vetem różne nacje
Jakże wielkie imaginacje
mówią byś wierzył w rację

Świat od dawna płachtą krwi okryty
idą jak zombie,wielbią ich zachwyty
Nie widzą,że przekaz ukryty
rozumują jak alkoholik zapity

99 875 wyświetleń
1101 tekstów
40 obserwujących
  • taktojax

    30 March 2014, 18:52

    Cel zamierzony.
    Ale nadal się uczę składać siebie w litery :)
    Dziękuję za chwilę uwagi.

  • vikkka

    29 March 2014, 09:32

    Podoba mi się.