Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Puste słowa i słowa mające znaczenie"

Wypowiadane w skrajnych emocjach
Puste słowa - czy były rzucane na wiatr
Kiedy ostatni liść z drzewa spadł
Bez nadziei na lepszy czas
Te słowa raną się w sercu otwierają
Dlaczego ludzie złe słowa wypowiadają
Niby puste słowa - a jednak ranią
Nie kocham Cię... bez przecinka rani
Więc mów z przecinkiem
Nie, kocham Cię... od mojego wczoraj,
Poranną myślą w sercu tworzoną
Popołudniową chwilą wypoczynkową
Zmęczonym wieczorem i późną nocą
Kocham w każdej chwili z ochotą.
...

26.01.2021
07:28

282 100 wyświetleń
2737 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!