Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeszłość, przyszłość.

Wylewam całą złość
Gniew rozpościera się
To koniec
Nienawidzę Cię

To co było
Zostawiam w tyle
Już na zawsze
Prostym stylem

Nie znam
Nie chcę
Nie wyczuwam
Pustka

25 652 wyświetlenia
179 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!