Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez wartości...

'
Wykształcenie jest formą ucieczki

Zaprzeczyłeś nie wiedząc dlaczego

Nałożyłeś swój biret studencki

W dyskotece gdzie nie uczą niczego...

Autorytet zmazałeś zupełnie

Kartonową postacią się stałeś

Rozpocząłeś nauki dorosłych

Gdy pieluchą obs*aną śmierdziałeś...

Niezależnie od świata nauki

Środowisko nie lubi mądrości

Dziś hierarchię ustala głupota

Z kryteriami bez żadnej wartości...

247 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!