Menu
Gildia Pióra na Patronite

[...]

Wyjdźmy nocą nad niebo,
Popływajmy w chmurach.
Powiesz, że
Chmurki są tak wilgotne jak wargi
a ten wiatr tak cię delikatnie koi.
Powiesz, że możesz tu zostać
bo kto by tęsknił w taką noc.

1817 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!