Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rupi Kaur

wyglądasz całkiem jak twoja matka
chyba rzeczywiście dobrze
noszę jej wrażliwość
macie takie same oczy
bo obie jesteśmy wyczerpane
i ręce
obu nam więdną palce
ale skąd ta wściekłość w twojej matce nie widać takiej złości
masz rację
ta wściekłość to jedyne
co mam po ojcu

3870 wyświetleń
38 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!