Menu
Gildia Pióra na Patronite

jestem oddechem
ciepłą krwią
bijącymi komorami

żyję dla umierania
oddycham dla bezdechu
płynę po Styksie
biję dla wczoraj

i chyba już umarłam
przed śmiercią

tak szybko żyłam
dla niej.

18 031 wyświetleń
262 teksty
63 obserwujących
  • 24 September 2014, 20:54

    rozejrzyj się jeszcze po innych, tam znajdziesz perełki

    :)

  • 24 September 2014, 20:38

    "Jesteśmy bytem ku śmierci" powiedział ktoś mądrzejszy od nas ;)

    Namówiłaś mnie, żeby się rozejrzeć. Warto było

  • 21 September 2014, 21:48

    dzięki