Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zwracam myśli, się, uwagę

Wychodzę z domu jak założenia
Drzwi nie otwiera się byle komu
A zresztą po cóż je otwierać
Brak odwagi do przekroczenia progu
...
I nieznośnie brak ciężaru
Go w ramionach chciałbym poczuć

9831 wyświetleń
195 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!