Menu
Gildia Pióra na Patronite

niepublikowany

wybudziłaś mnie z moich wierszy
był kot zwinięty w poranek
i spam owinięty kołdrą

za ostatnim wersem
czytam sen straszny i groteskowy
na czczo

27 553 wyświetlenia
323 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!