Menu
Gildia Pióra na Patronite

Namiastka

Wybierzmy się na miastko
Polana, może będzie...
Kremowe zjemy ciastko
Szukajmy szczęścia wszędzie

Mamy tyle do siebie
Bywając do niczego
Leżąc sobie na glebie
Powróć do nieba swego

276 128 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
  • sprajtka

    19 August 2013, 19:17

    Po moim tropie:), każdy gubi rytm...

  • sprajtka

    19 August 2013, 19:14

    o ile słuch cię nie myli...

  • sprajtka

    19 August 2013, 19:06

    he he he...nie słyszałeś? To by wiele tłumaczyło;)

  • sprajtka

    19 August 2013, 18:51

    Widzę u Ciebie trąbkę Eustachiusza, może trochę mniej wosku dawaj...

  • sprajtka

    19 August 2013, 18:46

    Bębny dopiero kupisz przecież;) No nie, ja tego nie kupuje...

  • sprajtka

    19 August 2013, 18:43

    co tak trąbisz?

  • sprajtka

    19 August 2013, 18:35

    Jak za głośny, to mogą mnie bębenki popękać, ale to nie szkodzi na żołądek;)

  • sprajtka

    19 August 2013, 18:29

    A szkoda, ponieważ śmiech to raj dla moich uszu- szczególnie, gdy kto się śmieje do mnie;)

  • sprajtka

    19 August 2013, 15:48

    Ja się z życiem biorę za barki...a wersy to tylko na przyczepkę, dla kondycji...
    Nie skrzyp tak Anno, bo mnie rozpraszasz, a ja muszę całościowo wszystko ująć;)

  • sprajtka

    19 August 2013, 15:42

    To tylko Namiastka wiersza, dlatego nie czepiajcie się moich wersów, bo tego nie udźwignę;)