Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zamyśliłam się... przepraszam.

https://www.youtube.com/watch?v=NZBmOGgYQso

Wybacz że się zamyśliłam
że... nie słucham Twoich słów
tylko patrząc na Twe usta
przypomniałam sobie znów
jak porankiem mnie zbudziłeś...

W Twoich dłoniach koniczyna
lila kwiaty drobne główki
i... truskawki jak serduszka
przekrojone na połówki
czerwień soku na talerzu...

I... leciutki szum zefirka
jak się wplątał w biel firanek .
Zamyśliłam się.Przepraszam.
Tak cudowny był poranek
w który mi szeptałeś... kocham.

55 170 wyświetleń
395 tekstów
57 obserwujących
  • szaszlyk

    15 August 2014, 22:40

    Cudowny, przepiękny wiersz:D cieszy bardzo serduszko:) Pozdrawiam

  • agniecha1383

    19 July 2014, 00:03

    Podziękowania dla wszystkich:)pozdrawiam

  • grafomanka

    18 July 2014, 13:04

    Marzeniem jest tak się zamyślać z ukochanym.
    Zazdrość przeze mnie przemawia?
    Może...
    Pozdrawiam

  • krysta

    18 July 2014, 10:35

    Podpisuję się pod każdym z wcześniejszych komentarzy - pięknie...
    Pozdrawiam miło :)

  • Adnachiel

    18 July 2014, 07:38

    Pięknie piszesz Agnieszko.

  • zapach_bzu

    18 July 2014, 00:41

    Kolejny bardzo ładny wiersz Agnieszko.

  • agniecha1383

    18 July 2014, 00:39

    dziękuję Aniu i pozdrawiam Twoją drugą połowę serca:)Wzajemnie dobrej nocy:)