Menu
Gildia Pióra na Patronite

śniość

wy śniłam

mam mowę
ciała
wpływ ogólnoustrojowy

układ rąbkowy i brzeżny
posłannictwo
do woli
cudzej

moja limbiczna twarz
czeka w oknie
zachowań

a obojętne
niewzruszone
rozchwiane okiennice na wietrze
sobie

84 157 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!