Menu
Gildia Pióra na Patronite

Walka pokolenia

Wy jak dzieci
Które umyć trzeba
Zaopiekować wami
Odkręcić hańbę waszej głupoty

Wy jak dzieci ubrudzone
Co z dumą błotem obnoszą
Zrozumieć nie umieją
Złość na oczach mają

A nam taka rola pokolenia
Bielmo z oczu obmywać
Spokojnie tłumaczyć
Jakim złem jest platforma

Pomału
Pomału
Zaczynacie rozumieć
Słuchajcie więc dalej
I głów nie odwracajcie

76 518 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!