Menu
Gildia Pióra na Patronite

Polimery

Wszystko staje się syntetyczne,
to żadna dziś nowość.
Oprócz mnòstwa rzeczy
tworzymy sztuczną osobowość.
Sztuczne uśmiechy,
sztuczne miny,
sztucznych chłopcòw,
sztuczne dziewczyny,
sztuczną miłość,
sztuczne kochanie.
Czy naturalne coś pozostanie?
A kiedy już świat cały
stanie się polimerową sztuczną kulą.
Zepsute sztuczne serca
zapłaczą za naturą.

57 052 wyświetlenia
468 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!