Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jedna Niezmienna

Wszystko się zmienia tak szybko ...
już inny dziś jestem niż latem
i inne jest we mnie też wszystko
prócz rzeczy tej jednej, jedynej ...

To jedno nie zmienia się tylko
od dnia, w którym Cię pokochałem ...
Wciąż kocham jedyną mą śliczną
i najukochańszą dziewczynę.

- Dla Joasi -

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących