Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wszystko się zmienia
gdy człowiek się zmienia
zauważa
że żółty mlecz
z rana stał się już siwym
dmuchawcem...
gdy człowiek jest świadomy
że wszystko ma w sobie
i że jest w stanie
jednym dmuchnięciem sprawić
że miłość się rozsieje
nasionkiem
po wszystkie krańce obojętności...

190 741 wyświetleń
1575 tekstów
600 obserwujących
  • 7 June 2021, 20:11

    Ładne. :))

  • 7 June 2021, 06:17

    no te się razi trochę
    ale przekaz ma sens

    miłego dnia

    • Seneka 18

      7 June 2021, 07:14

      Razi się bo człowiek zaczyna zauważać i rozumieć jaką jaką naukę niesie najdrobniejszy kwiat, który w harmonii z naszym oddechem jest w stanie przenosić nawet miłość...
      Pozdrawiam cieplutko 🙂

      od yestem