Menu
Gildia Pióra na Patronite

My .

Komeciaraaa

Wszystko bez Ciebie stało by sie nagle niczym (...)
Moja pustka , moja poezja w mych myslach
Straciła by sens a w nich 4 puste sciany a w nich wspólnymi siłami złączeni My .
Bo pustka bez Ciebie zrobila sie pełna
A białe sciany nie są tak nagie i melancholijne jak kiedyś... Gdy jestes między nimi ze mną.
Razem ze mną siedzisz na tej zimnej podłodze ktora nie jest wcale tak zimna (...) Od kąd się pojawiłes w moim swiecie ...
Moja Cisza nie jest tak cicha
Mój chaos moja panika ...
Słyszę już tylko bicie twojego serca gdy zmęczona zasypiam
Bo to jedna sypialnia jeden koc te same łózko(...)
Chaos , zimna podłoga , 4 sciany ta sama sypialnia...
A w nich jesteśmy dzisiaj My i nic juz mnie nie przeraża jak dawniej , bo czuje twoj ciepły oddech wędrujący po moich plecach...
Wczoraj dzisiaj i po jutrze.
Codziennie Cie obok czuje .
Teraz nadchodzi zima ale tylko na zewnątrz - nie w naszych myślach

2117 wyświetleń
8 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!