Menu
Gildia Pióra na Patronite

Po ran ek

Wszystko będzie dobrze.
Obudzimy się tylko z kilkoma latami wyrwanymi z piersi.
Wszystko będzie dobrze.
Koniec końców.
Wszystko jest dobrze.

11 644 wyświetlenia
109 tekstów
5 obserwujących
  • silvershadow

    10 December 2021, 18:55

    Przybieranie

    Wiosną lżejsze staje się
    ubranie tylko
    my znów trochę ciężsi
    jak łóżka
    zapadające się powoli
    pod odespanym zmęczeniem