Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Krucha"

Wszędzie,gdzie spojrzę
Widzę jej uśmiech
I jej zamyślone nieobecne oczy
I już tak długo
Się nad tym zastanawiam
Dlaczego sprawy potoczyły się tak źle

Wydaje mi się
Jak gdybyśmy byli oboje zupełnie tacy sami
Jak gdybyśmy grali w te samą grę
Ale kiedy nadchodzi ciemność
Ta prawdziwa miłość kruszy się i zapada
Zagatką w jej sercu

Ona jest krucha
jak porcelana w moich rekach
Jest tak krucha
I nie rozumiem
nigdy nie mógłbym skrzywdzić kogoś
Kogo kocham
Ona jest wszystkim co mam
Ale jest tak krucha
tak krucha

W takie dni jak ten
Nikt nie powinien być sam
Ani żadne serce nie powinno się skrywać
Jej dotyk podbija
Czułością mą duszę
Nie ma no słów

Wszystkie tajemnice mojej duszy
Zabarwiła na kolorowo
Wyszeptałem wszystkie
Swoje marzenia
Ale właśnie kiedy nadchodzi noc
Ta wizja rozlewa się i zapada
zagadką w jej sercu

Ona jest krucha
jak porcelana w moich rekach
Jest tak krucha
I nie rozumiem
nigdy nie mógłbym skrzywdzić kogoś
Kogo kocham
Ona jest wszystkim co mam
Ale jest tak krucha
tak krucha

57 353 wyświetlenia
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!