Menu
Gildia Pióra na Patronite

W domu

Wszędzie dobrze
Ale w domu najlepiej
Do czasu jak z zewnątrz
Jakieś licho wlezie
Coś burczy i narzeka
Że kawa a tu nie ma mleka
I tak bez końca etc-cetera

76 517 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!