Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostatni

wstrzymane oddechy
przed utratą pionu
patrzymy sobie w oczy
nie mówiąc nikomu

rozmyte uczucia
w przed-burzowej ciszy
przekroczą granice
których nikt nie liczy

ledwie oddychamy
wyrzucamy kości
ciała dotykane
w konsekwencji złości

jestem taka w tobie
jak ty jesteś we mnie
światła przygaszone
kraniec świata blednie
...

2404 wyświetlenia
30 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!