Menu
Gildia Pióra na Patronite

🉐Pod Murem Chińskim🉐

wstrętne ich serca
w grzechu potopione
w morzu ohydy
złem zadowolone

bezmyślne uśmiechy
kłamstwem upojone
a straszne ich grzechy
usprawiedliwione

postawić pod murem
chińskim z obu stron
a przeciw nim niechaj
stanie batalion

i szybkie pociski
bogiem wystrzelone
niech wbiegną w ich pyski
w strachu zjednoczone

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!