Menu
Gildia Pióra na Patronite

Naprzód

Wstań, otrząśnij się
To koniec złego czasu
Co możesz zrobić
Jak nie spojrzeć jedynie
Prosto w oczy obecnej chwili
Szukając szczęścia
Pomóż sobie
Wyciągaj do siebie rękę
Patrz jak wstaje słońce i wieje wiatr
Pokochaj chwilę
Spójrz wgłąb siebie
Jak głęboko sięgasz
Jak dobrze znasz
Siebie
Na ile kochasz
Nie zatracaj swego bytu
Żyj
Gotowi na życie
Ryzykuję, ale czuję...strach
Coraz częściej
Próbuję
Staję naprzeciw
Raz przegrywam
Drugi
Trzeci
Porażka, coś nielubianego
Niezrozumiałego
Pouczającego
Robiąc krok naprzód
Walczę, z czymś
A na prawdę z sobą
Tym bardziej... o siebie
Zaczynam walczyć
Zaczynam w dobrą stronę brnąć
Chcę więcej, wygrywać
Tak
Wygrywam siebie
Choć boli...żyję!

2626 wyświetleń
27 tekstów
0 obserwujących
  • Gunia76

    3 June 2013, 07:31

    Bardzo...życiowe i takie znajome...