Menu
Gildia Pióra na Patronite

Leniuszek

Wstań leniuszku, nie leż w łóżku
spójrz w około jak wesoło słonko świeci
woła dzieci do roboty!!

* nie wiem czy gdzieś to jest zapisane czy to czyjeś jest, nauczyła mnie tego mama ...

12 455 wyświetleń
92 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!