Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Wstałam prawą nogą
Reszta poszła w zapomnienie
Stojąc na skraju światła
Wszystko załamałam
Kruche to życie...

276 127 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
  • kukaczka

    30 October 2022, 06:01

    Taki z lekka kulawy przedświt 🍁😁