Menu
Gildia Pióra na Patronite

Horyzont

Wstałam później niż zwykle
Te kilka minut...
Niebo było inne
Chciałam zostać.

27 189 wyświetleń
412 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!