Menu
Gildia Pióra na Patronite

Logika

Wśród zbutwiałych
jesiennych liści,
przetrawionych zimą,
fioletowe kieliszki
szafranów
wyrosłe na pożywce
zgniłego
logika natury!
Nic się nie zmarnuje
rozkład i nowe życie
tak pięknie się
splotły!

18 856 wyświetleń
159 tekstów
4 obserwujących
  • 12 March 2022, 01:46

    Czasami, gdy mamy rozkład pożycia
    nowe listonosz obudzi do życia :))

    od Ceti1