Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dostrzeż

Wśród tłumu obcych i znajomych twarzy
Dostrzeż mnie
Gdy echa krzyku, gdy brzmienie ciszy
Usłysz wezwanie
Niech wzrok nie zmyli, lecz zmysł wyczuli
Niech serce wiedzie

Zanuż się w ciszę
A z szeptem przyjdzie
Moje wołanie

I patrz by zobaczyć
Trwaj, nie odwracaj się
Spójrz na mnie wprost
I dostrzeż mnie

13 131 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
  • fyrfle

    19 May 2020, 19:25

    Cisza musi nauczyć się wołać miłość, bo nie dając nie dostanie.

  • 19 May 2020, 19:13

    Piękne to Twoje wołanie.
    Nie zakłóca ciszy
    Zachwyca czekaniem
    Bo wołając - milczy

    od carla1