Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wśród tej ciemności

Wśród tej ciemności
Nie potrafię się uczyć
Mrok wyciąga me słabości
Lecz myśli, nie pozwalają się stłumić.
Krzew wiecznej nadziei
Wyrywany, wciąż odrasta
Nie zdmuchnięty w czas zamieci
Cechami kolejnymi obrasta
Bity dźwiękami nieśmiertelnego dzwonu.

1479 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!