Menu
Gildia Pióra na Patronite

pierwiosnki

Teksty z obrazami - pierwiosnki - littlemess
pierwiosnki - littlemess

wśród styczniowego śniegu rozbrzmiewał jej głos
jasny
pełen słońca
jak wiosenny śpiew ptaków
w rozgałęzionych ramionach
rododendronu

wśród styczniowego mrozu rozgrzewał jej głos
pierwiosnki czułości pełne
wspominała o miłości
choć w oczach
iskrzały smutne kry łez

27 843 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
  • Gruzin333

    5 May 2021, 20:49

    Piękne... czekam na więcej ;)