Menu
Gildia Pióra na Patronite

....

Wspinając się...
Zanurzając
w toni
Nieba Bezsensu...

Szczeble nadziei
Umierały
Powoli
Zbyt szybko...

Lecąc
w kluczu
obojętności...

Wierzyłam w nie...
Nie zawsze...
Nie nigdy...
Prawie zawsze...
Ale nigdy...

11 833 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
  • CzerwonaJakKrew

    25 November 2012, 22:03

    Dziękuję Wam wszystkim... Nawet nie wiecie, ile tutaj dla mnie znaczycie...

    Pozdrawiam....

  • katjaa

    25 November 2012, 20:09

    świetny..

  • SebikB

    23 November 2012, 23:44

    dobre..i jak ja lubię mieć ciarki czytając takie wiersze....fisza ode mnie ;)