Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sad

w sadzie chłodny wiatr
targa liśćmi
w deszczu kwitną myśli
nadgryzione czasem jabłko
już nie kusi jak kiedyś
nie budzi gorących pragnień
lecz może jeszcze zaskoczyć
dobrym smakiem

14 146 wyświetleń
99 tekstów
4 obserwujących
  • silvershadow

    29 September 2019, 17:42

    zarumieniło się u góry, w prawym rogu
    happy apple ;D