Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twój powrót

Wróciłeś …
Wiem to, znowu Cie czuję
znowu z tym zapachem obcuję
Nie chcę o Tobie myśleć
Ale ty nie przestajesz w mej głowie błyszczeć
Wiem, że nie wiesz, co czuję
Każdego dnia jedno z marzeń gubię
A to wszystko przez Ciebie.
Nie liczę, że spotkamy się w niebie.
Wybacz, że śmiałam się uśmiechnąć.
Przebacz czelność wspólnym powietrzem odetchnąć
Pamiętam - obiecałeś
Słowa dotrzymałeś
To nie była słowa obietnica
A i tak popłynęła łez krynica
Nigdy Ci tego nie wybaczę,
Nigdy nie powiem, że można było inaczej
Pamiętam ten wzrok żałości
Brakuje mi twej czułości
Już więcej nie powiem nic o Tobie
Dziś obiecam coś sobie.

273 wyświetlenia
4 teksty
0 obserwujących
  • Raspberry

    28 February 2010, 10:15

    Wspaniale ujęte.
    Ps: Dobrze,że znalazł tu się jakiś podział na myśli i inne.;)