Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nałogi

Wróciłam do
czarnej kawy.
Rozkoszuję się jej smakiem.
Inny świat – ZWARIOWANY
Przyszłość należy do tych,
Którzy nie boją się żyć!

A czarna kawa?
To noce nie przespane.
Pełne dzikich myśli.
Nadziei topionych w
Szklance wódki i
Dymie z papierosa.

24 017 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!