Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Pióro...

Wrażliwe dusze
nie mówią głośno
o swoich emocjach
one wybierają czyny

Pełne szczerości
dlatego uparcie
upycham w sercu
swoje niejedne troski

Trudno władać
w dłoni piórem
gdzie niejeden raz
bywam pokręcona

Nie będę prosić
byś Mężu rozumiał
tą krucha stronę mnie
lecz cierpliwie kochaj...

07.08.2022

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!