Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kino Wolność

Wracam, wracam
tam gdzie moje korzenie
sam śnię moje stworzenie
ja jestem własny
nie kupiony
nie zmyślony
człowieczek bez
korony
człowieczek ostatniej
strony
bohater drugoplanowy
trzeciorzędny nikt
czwartej rano
absztyfikant
schematy psujący
zawsze
jest nie-
-chcący, nigdy
specjal-
-nie, mimo-
-wolność
Jestem „Kino
Wolność”.

12 242 wyświetlenia
135 tekstów
3 obserwujących
  • sprajtka

    5 December 2020, 22:35

    ...gdy przeglądam gazetę robię to od ostatniej strony...
    jesteś z mojej strony
    rozmazany w czasie
    rozmarzony ogólnie
    można liczyć na siebie nawet w trzecim rzędzie
    lubię takie seanse w kinie "Wolność"

  • 5 December 2020, 17:42

    Rzadko, na ogół na zewnątrz jest dla mnie za zimno. ;-)