Menu
Gildia Pióra na Patronite

Więc ?

Wracając zastanawiam się
Co to za siła
Co to przyciąga
A za razem odpycha

Więc ? -
Może lepiej bądź -
- autentyczna

76 505 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
  • RozaR

    1 March 2016, 22:49

    Coś jest takiego że mówimy nie choć myślimy tak :-).

  • Ruska-love

    29 February 2016, 20:45

    W dobie masek i ukrywania - autentyzm jest tym, co zna tylko niewiele osób