Menu
Gildia Pióra na Patronite

[do ...]

wpleć mi we włosy
polnych kwiatów kolor
pokrop perfumem
porannej rosy
pozwól się radować
niewinnym szczęściem dziecka

chociaż na chwilę
daj zapomnieć o bólu
przez tęczę poprowadź na drugą stronę
pokaż kolory
że świat nie jest szary
promieniem słońca ogrzej serce
tak ciepła spragnionemu

podaj rękę
niech bliskość poczuję
wiatrem szepnij słów kilka
pozwól uwierzyć
że życie ma sens
choć tak często zdaje się inaczej

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • motylek96

    18 October 2010, 12:35

    Piękny