Menu
Gildia Pióra na Patronite

*aftermath*

wpatruję się w otaczającą mnie ciemność
z pustą poduszką po przeciwnej stronie łóżka
wciąż wyczuwam resztki twojego zapachu
na rozpalonej jak ogień skórze

i kiedy łzy stopniowo zaczynają
wypełniać moje powieki
bezskutecznie próbując ugasić
ten żar co się jeszcze we mnie tli

ośmielam się zapytać
czy ten ból kiedykolwiek minie

ale on przecież
nigdy nie mija

18 931 wyświetleń
158 tekstów
24 obserwujących
  • RozaR

    23 November 2020, 20:12

    Wszystko mija