Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fyrfl ocenzurwany

Wolność nie podpisała ACTA
Wolność nie przyjmuje poleceń z ambasady amerykańskiej
Wolność nie zapłaci za cd Adele 62 PLN
Wolność nie zapłaci za cd Gienka 42 PLN
Wolność nie poddaje się dyktatowi
Wolność nie śniada w Mc Donaldzie
Wolność nie obiada w KFC
Wolność nie je kolacji w Pizza Hut
Wolność nie gasi pragnienia Coca colom
Wolność nie odrdzewia demokracji Pepsi colom
Wolność nie opryska rundupem
Wolność wie że tam biją murzynów
Wolność wie że następny będzie Iran
Wolność wie że ibn Laden wyrósł z bezsilności
Wolność rzyga tą ich zacofaną religijnością
Wolność nie chodzi do kina na Bonda czy Spidermana
Wolność nie wierzy w ten ich kult prawa
Wolność nie wierzy w walentynki i halloween
Wolność nie odciśnie kciuka
Wolność uważa ze stonka to też oni
Wolność złości się gdy 2 miliardy topi się w afgańskiej krwi
Wolność widziała śmierć kobiety straszną na SM
Wolność wie że właśnie zabrakło tych pieniędzy dla niej
Wolność dziękuje ludowi ze chce być wolny

297 751 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • fyrfle

    19 January 2020, 12:28

    Dziwne,dzisiaj lubię jeść w Mc Donaldzie. Nigdy nie mów nigdy zatem.

  • 5 February 2012, 18:02

    Padłam, przy wersach:

    Wolność nie śniada w Mc Donaldzie
    Wolność nie obiada w KFC
    Wolność nie odrdzewia demokracji Pepsi colom
    Wolność nie opryska rundupem
    Wolność wie że ibn Laden wyrósł z bezsilności
    Wolność nie chodzi do kina na Bonda czy Spidermana
    [bo ogląda go w domu w kapciach albo bez]

    ;D