Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Trzy kropki...

wokół pozostaje nie zgłębiona cisza...
blady świt nie jest oznaką, że to tylko złudzenie
w ręku trzymasz tykające wskazówki zegara,
niczym powolne bicie serca, które zamykasz w swych wspomnieniach
a które i tak będą wracać w zależności od pory roku
czasu przypadkowego, zagubionych myśli
trzy kropki i tylko tyle bo nigdy nie ma odpowiednich słów...

3721 wyświetleń
43 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!