Menu
Gildia Pióra na Patronite

pomiędzy

wmyślam się w to ciepło
i oddaje namaszczone
niczym piach utrudzony
słońcem

wmyślam się za bardzo
tuż po skórą, możesz zedrzeć
krwi nie upuścisz
spadnie bólem, nie usłyszysz...

34 076 wyświetleń
355 tekstów
143 obserwujących
  • sand

    16 February 2012, 23:45

    i to było zamierzone...

  • sprajtka

    16 February 2012, 16:55

    Nawet piach oddaje ciepło...

  • sand

    16 February 2012, 10:24

    dokładnie,
    wolę 'rozwarstwiać tacę' niżeli brać z niej...
    to ciekawsze

    moje 'wiersze' są bardzo w cudzysłowiu...
    to raczej próby podejścia pod nie

    pozdrawiam również

  • sand

    16 February 2012, 00:32

    hmm...
    każdy widzi inaczej

    wielokropek to zwieńczenie

    :)